Сам от „Бар Наздраве” слага латексовите ръкавици на Морфей в CSI

DenNews.bg
13.07.2011
размер на текста:

Тед Дансън

Американският актьор Тед Дансън, останал в тв историята с образа на бармана сваляч от „Бар Наздраве” Сам ще замени Лорънс Фишбърн в главната роля на разследващ детектив в 12-ия сезон на „От местопрестъплението-Лас Вегас” (CSI).
Рокадата се налага след като въпреки суперсилите на героя си Морфей в трите части на „Матрицата” Фишбърн не успя да запълни празнината след напускането на главния персонаж на Уилям Питерсен като Гил Грисъм и рейтингът на суперотбора на криминалистите от Лас Вегас се изтъркаля от 5 до 30 позиция в класацията за най-обичани сериали.
Сега задачата да върне интереса на зрителите ще има Дансън, който е носител на три награди "Златен глобус" и две "Еми", съобщава сайтът "Ентъртейнмънт уикли", цитиран от dnevnik.bg. Героят на Дансън попада в екипа, след като им помага по един случай в качеството си на собственик на лаборатория в Портланд.
Играният от Фишбърн персонаж (д-р Реймънд Лагстън) пък ще изчезне, след като продуцентите на поредицата от СВS не подновиха договора на актьора през май.
Според изпълнителния продуцент на "От местопрестъплението" Дон Макгил още след първите разговори с Дансън станало ясно, че той е идеалният избор. "Той придава на героите си интелигентност, топлота, остроумие и дълбочина на характера, а сега ще прибави и латексови ръкавици", обобщава Мак Гил.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети