В Сапарева баня се озова нападателят на Марек 2010 Захари Кръстев

Константин Соколов
12.07.2011
размер на текста:

Борис Кръстев

Германея води усилена подготовка за новия сезон в Югозападната “В” група. Старши треньорът Борис Кръстев разполага с 22-ма състезатели, като ще даде шанс на всички да изиграят по едно полувреме в утрешната контрола с Банско. Срещата е от 18 часа на стадиона в Сапарева баня. Желаещи да се присъединят към тима на Германея пък не липсват, като едно от новите имена е това на нападателя на Марек 2010 Захари Кръстев. Вратарят Дани Белчев е дал дума, че ще остане в Германея, а голмайсторът на отбора Георги Славков – Рууни би напуснал само при оферта от тим от по-горна група.
“Тренировките вървят нормално, ще се опитаме да уредим и подготвителен лагер. Доста футболисти искат да дойдат при нас, има текучество, но ще дам шанс за изява на всички. Нуждаем се от един опитен халф, който да стабилизира нещата в средата на терена. Като цяло обаче ще разчитам на млади момчета от школата, които заедно с 3-4-ма по-опитни да успеят да запазят мястото ни в третия ешелон”, коментира Борис Кръстев.
Наставникът разкри и че е получил уверението на общинското ръководство, че отборът ще бъде финансово обезпечен. От щаба заявиха и че са представили необходимата документация и няма да имат проблеми с лицензирането. От Зоналния съвет имат леки забележки към състоянието на съблекалните, но това няма да попречи стадионът в Сапарева баня да получи лиценз.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети