Мъж е сред 100-те най-сексапилни жени за 2011

dennews.bg
02.06.2011
размер на текста:

Мъжкият модел Андрей Пежич влезе в класацията на 100-те най-сексапилни жени за 2011-а година. Той е поставен на 98-о място след гласуване на читателите на списания "Еф Ейч Ем"

Веднъж надянал полата той вярва, че един ден ще има шанса да подпише договор за реклама с марката бельо "Викториас сикрет".
Редактор на луксозното мъжко издание обаче, обясни, че моделът се опитва да скрие пола си, и подчерта, че:
Заради възмущението, ескалирало след класацията екипът е бил принуден да махне името на модела от публикацията в сайта на списанието.
И все пак Андрей присъства в отпечатания вече месечен брой.
Говорител на "Еф Ейч Ем" заяви за "Дейли телеграф":
"Андрей Пежич все още е в класацията на печатното издание на "Еф Ейч Ем" за 100-те най-секси жени в света за 2011 г. и е на 98-о място. В момента, в който осъзнахме грешката си обаче, отстранихме името му в онлайн изданието. Вече са взети конкретни мерки да не се случват подобни неща в бъдеще."
Пежич, който е израснал в Австралия, изгря на модния подиум, след като бе открит, докто работеше във веригата ресторанти "Макдоналдс".
Той често изкавзаше радостта си, че има възможността да работи едновременно и за мъжки, и за женски модни къщи. Нещо повече, един ден се надява да грейне и на страниците на списание "Плейбой".
В интервю от тази година той заяви: "Понякога се чувствам повече като жена, друг път като мъж. Сигурен съм обаче, че повечето хора ме възприемат като жена. Това изобщо не ме притеснява. Не смятам, че изглеждам необичайно".
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети