Софтуерни специалисти грабнаха купата на шампионата по офроуд в Дупница

Ивайло Върбанов и Георги Антов опазиха джипа си здрав, 10 от колите се потрошиха

Даниела Методиева
19.06.2011
размер на текста:

Двамата софтуерни специалисти Ивайло Върбанов и Георги Антов грабнаха купата на победителите в престгижното БАХА състезание по офроуд в Дупница. Двамата състезатели от столичния клуб „София офроуд рейсинг” си тръгнаха и с още една наградасъс своя джип Мицубиши и в клас Т1.

 


Пред dennews.bg. двамата се похвалиха, че следващия месец им предстои участие в БАХА състезанието Евиа рали рейс в Гърция, а миналата година на престижното състезание БАХА Саксония спукана гума ги е отдалечила от първото място.

 


Двамата софтуерни специалисти обясниха, че рядко участват в състезания в страната ни, повечето им са навън. „Мицубиши”-то е третата им кола, досега екипът е сменил два джипа „Тойота”.

Купите бяха раздадени от кмета на Дупница Атанас Янев, е второто място тази година се падна на победителите от офроуд състезанието в Дупница преди 2 години Траян Траянов и Исталиян Маринков.  

 

Двойката Руслан Трифонов Руси Русев се наредиха на трето място, те са познати на дупничани от участието им миналата година, когато грабнаха купата.
Директорът състезанието по офроуд в Дупница тази година Иван Маринов обясни, че половината, т-е 10 от джиповете, които преминаваха трите дни на състезанието по различни пресечени местности, са останали извън строя. Имало е и обичайните обръщания, но за щастие без инциденти. Затова съвсем заслужено победителите тази година се изкъпаха порядъчно с шампанско.
 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети