С грандиозен спектакъл мъжки хор „Свети Иван Рилски” в Дупница навърши 45 години

Даниела Методиева
21.05.2011
размер на текста:

Своят 45-и рожден ден дупнишкият мъжки хор „Свети Иван Рилски” в Дупница отбеляза с грандиозен спектакъл. Залата на общинския драматичен театър Невена Коканова се оказа малък, за да побере потичателите на рождениците, а техните колеги от смесения и момчешкия хор им поднесоха букет от отбрани песни от своя репертоар.

 

Виновниците за тържеството също се постараха и поднесоха на публиката най-добрите си изпълнения от българската и световна класика, обработени песни от нашия фолклор и църковни песнопения под диригентството на Магдалена Лобутова.

 


В истинско шоу се превърна честването на 45-годишния юбилей, когато на сцената застанаха тримата тенори „Уникалните гласове” Георги Петров, Борис Луков и Веселин Вачев. Те успяха да изправят публиката на крака, а тези от нея, които не знаеха, бяха приятно изненадани от факта, че един от тримата Георги Петров е дупничанин.

 


За рождения ден момчетата от мъжки хор „Свети Иван Рилски” в Дупница бяха поздравени и от кмета Атанас Янев, а водещата Наташа Демиревски им връчи и много поздравителни писма.
 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети