Шварценегер на пауза и в кариерата

DenNews.bg
20.05.2011
размер на текста:

Арнолд и Мария вече са разделени.

След като натисна паузата на брака си с Мария Шрайвър бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер оставя плановете за възобновяване на кариерата си в Холивуд по лични причини, съобщи в изявление негов говорител.
Изявлението последва признанието на бившия губернатор на Калифорния и звезда на филма "Терминатор", че е баща на дете на жена от персонала на домакинството му по време на брака си с Мария Шрайвър, съобщава БГНЕС.
Американските таблоиди се добраха до майката на извънбрачното му дете, информира и БЛИЦ. Това е 50-годишната бивша прислужница на семейство Шварценегер, Милдред Патриша Баена, която е работила цели 20 години в семейството му, като задълженията й са включвали чистене, готвене и пране.
Според някои публикации къщата, в която живее Милдред, е купена от Шварценегер миналата година. От сряда имотът е обсаден от телевизионни екипи и репортери. Твърди се, че аферата между прислужницата и Шварценегер е започнала в края на 90-те години. Сайтът за знаменитости "TMZ" публикува акта за раждане на извънбрачното дете на Баена и Арнолд.
От него става ясно, че синът на Шварценегер е роден през октомври 1997 г. - около седмица, след като през септември съпругата му Мария Шрайвър ражда четвъртото им дете. След раждането на извънбрачното дете Пати първоначално не разкрила кой е бащата. Когато момчето поотраснало обаче, то поразително заприличало на знаменития си баща.
Баена е печелила по 1200 долара седмично като служителка на семейство Шварценегер. Сега тя живее със сина си от бившия губернатор и останалите си три деца. Развела се е със съпруга си през 2008 година.
Съпругата на Шварценегер - Мария Шрайвър, член на клана Кенеди и бивша телевизионна журналистка, се изнесла от дома им преди месеци.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети