Дангов щял да се кандидатира за кмет на Дупница

100 членове на БСП от 4 партийни организации номинирали бившия градоначалник и общински съветник

Даниела Методиева
19.05.2011
размер на текста:

Бившият кмет на Дупница и общински съветник Първан Дангов има намерение да се кандидатира за кмет на Дупница в предстоящите избори наесен. Това свое намерение той обяви след сесията на местния парламент днес, като обясни, че са го мотивирали 100-те членове на столетницата, които са го номинирали на провеждащите се в момента събрания, на които се предлагат кандидатите за кметове от БСП.
Кандидатурата на Дангов е била издигната в Дупница от членовете на БСП в квартал „Христо Ботев” и в кварталите Бишика и Горна махала. За него своята подкрепа са дали и членовете на БСП от село Крайници, където е една от най-силните организации в общината.
Пред журналисти днес Дангов обяви, че ще яви на местните избори като кандидат на БСП, в никакъв случай няма да участва като независим.
Кандидатурата на Дангов е втората от редиците на БСП. Жените социалистки за просперитет издигнаха кандидатурата на адвокат Йорданка Божкова на събрание на 18-и април.
Въпреки двете номинации, като най-сигурният кандидат на БСП за предстоящите местни избори се спряга името на лидера на партията Станислав Павлов.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети