Депутатът Емил Гущеров оглави ГЕРБ в Дупница

Тази вечер хората на Бойко номинират и своя кандидат за кмет на града, който трябва да е млад и разпознаваем

Даниела Методиева
16.05.2011
размер на текста:

Валентин Микев (отляво), представи лидерът на ГЕРБ Ели Гущеров и организационния секретар Крум Милев. Снимка: dennews.bg

Депутатът Емил Гущеров оглави общинската структура на ГЕРБ в Дупница, официално. Това стана ясно по време на пресконференция в офиса на герберите, на която новият председсател на структурата в Дупница бе представен от колегата му в Парламента Валентин Микев.
Въпреки, че под сурдинка името на Гущеров се споменаваше като избран от членовете на ГЕРБ за лидер в Дупница повече от два месеца, то бе оповестено едва днес, след като е било одобрено и на Изпълнителна комисия в централата на партията.
Организационен секретар на структурата в Дупница остава и досега заемащият този пост- общинският съветник Крум Милев.
Още един общински лидер на ГЕРБ в област Кюстендил е одобрен официално и това е Калин Гелев който оглавява структурата на партията в Сапарева баня. Неговият избор също бе очакван, а за организационен секрета в курортната община е одобрен Володя Лазов.
Тази вечер на закрито заседание, хората на Бойко Борисов трябва да решат и кои ще бъдат номинациите за кмет на Дупница и общински съветници, но те ще бъдат оповестени най-рано след седмица. Въпреки това, те няма да са окончателни, а избраните ще бъдат подложени на интервюта, ще се правят и социологически проучвания за нагласите на избирателите.
Кой ще бъде избраникът, все още е рано това да бъде оповестено според герберите в Дупница, но неговият профил вече е ясно очертан. Той трябва да бъде млад, интелигентен, способен и подготвен да се справи с управлението на община Дупница.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети