Срещу 44 долара всеки може да се откаже от Facebook за седмица

Срещу 44 долара всеки може да се откаже от Facebook за седмица

dennews.bg
28.04.2011
размер на текста:

Оказва се, че всеки много лесно може да се откаже от висенето във Facebook за цяла седмица и то само срещу скромната сума от 44 долара. Това се съобщава в доклад от проведено изследване на американски учени, съобщава news.bg, позовавайки се на статия в kaldata.com
Идеята на е била да докажат, че тази социална мрежа не е чак толкова обсебваща, колкото някои потребители се опитват да я направят.
Други също не по-малко любопитни факти са изскочили по време на изследването. Оказва се, че много лесно един потребител може да бъде разубеден да не ползва и електронната си поща, ако в замяна на това получи 99 долара. По-ниска се оказала и тарифата за отказ от есемесите по мобилната мрежа- само 73 долара. Що се отнася до програмите за моментална комуникация, то при тях цената е спаднала на 27 долара.
Друг също не по-малко интересен факт е изскочил по време на проучването. Излиза, че повечето от участниците във Facebook прибяват приятели просто ей така, за бройка. Участниците в проучването си признали, че едва 16% от от хората в листата им са приятели.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети