Шварценегер се връща на екрана като анимационен супер- герой

dennews.bg
31.03.2011
размер на текста:

Бившият губернатор на щата Калифорния, филмова звезда и културист Арнолд Шварценегер се завръща на екрана като герий на комиси и анимационни филми, съобщава „Дневник”, позовавайки се на "Ентъртейнмънт уикли".
Екранното име на Шварценегер ще бъда The Governator, което е компилация между поста, който заемаше звездата- губернатор и заглавието на филма му „Терминатор”.
Пред журналисти Шварцнегер споделил, че когато през 2003-а година бил избран за губернатор започнал да чува от хората как го наричат гувернатор. Тя толкова му харесала, че си я заплюл и решил когато му дойде времето, да я използва.


"Тази дума събира два свята, този на политиката и този на филмите. Новият рисуван герой ще събере в едно целия ми живот - бодибилдинга, ролите на терминатора и тайния агент от "Истински лъжи", както и работата ми като губернатор", казва още 63-годишният Шварценегер.

В новото си амплоа на екрана новият супергерой на Шварци ще си партнира с 82-годишния Стан Лий, който е един от бащите на Човека-паяк.
Лий обяснява, че The Governator ще бъде най-новият супер герой, но ще бъде едновременно и Арнолд Шварценегер. The Governator ше пресъздава случки от истинския живот на Арнолд Шварценегер. На екрана той ще повтори живота на бившия губернатор- филмовата му кариера, брака му с Мария Шрайвър, раждането на децата му, влизането му в политиката и работата му като губернатор на Калифорния.

 

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети