Трима в хирургия след масовия бой вчера в гимназия в Дупница

Бащата и синът Георги и Юлиян на системи, делят обща стая, отделиха бития от тях Жоро Георгиев в ортопедия, за да няма саморазправа

Даниела Методиева
30.03.2011
размер на текста:

Георги и Юлиян Роглинови делят съседни легла в една от стаите на хирургия. Снимки& dennews.bg

Тримата основни участници в побоя вчера пред гимназията по хранително-вкусова промишленост в Дупница са настанени в хирургично отделение на общинската болница.
Бащата и синът Георги и Юлиян Роглинови делят една стая в хирургично отделение. И двамата са с комоцио и на системи, бащата е с високо кръвно, а синът със счупена дясна ръка и охлузвания по цялото тяло. Третият участник в побоя, който се сочи от бащата и сина като основен виновник за последвалото меле- Жоро Георгиев, е отделен в стая в ортопедията на втория етаж в съседното крило на сградата, за да няма отново спречквания между тримата.

Юлиян обясни, че вчера и имало две масови сбивания пред гимназията.


Настаняването и на тримата бе причина да се отложи готвения им арест от 24 часа в полицейското управление в Дупница.
18-годишният Юлиян Роглинов обясни, че вчера е имало две масови сбивания пред гимназията. Първото било, когато той дръпнал настрани Жоро Георгиев, за да му каже, че трябва да спре да обижда сестра му Весела. Тогава върху него се нахвърлили групата от около 20 ученици от училището. Второто меле се образувало, когато Юлиян и баща му видели, че и четирите гуми на семейната им кола БМВ са спукани с нож.
Жоро Георгиев, който провокирал Юлиян заради обидите, които нанасял на сестра му Весела и я наричал грозна и дебела, не пожела да говори. Той също е на системи и с комоцио, но обясни, че за случая ще говори само пред полицията.
Общо осем участници в масовото меле вчера са били разпитани, обясни говорителят на Областната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка. 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети