Любка Георгиева отново бе избрана за лидер на „Подкрепа” на 100%

Константин Тренчев обяви за неадекватни решенията на Симеон Дянов и цялото правителство на Борисов

Даниела Методиева
25.03.2011
размер на текста:

Любка Георгиева (вляво) благодари за доверието. Снимка: dennews.bg

Досегашният лидер на „Подкрепа” в Дупница Люба Георгиева отново бе избрана. Преброителната комисия отчете 100% положителен вот при гласуването, от 55 делегати всички бяха дали своя глас за нея. Освен Любка Георгиева, преизбрана отново бе и нейната заместничка Ирина Бояджиева.
С букет червени рози, Любка Георгиева отново зае полагащото й се място и прие цветята като символ на обичта на членовете на Подкрепа, а „не като символ на онази партия, която дори не иска и да спомене името й от погнуса.

Всички делегати единодушни избраха Любка Георгиева отново за председател на "Подкрепа"


Четирима ще бъдат вече секретарите в Изпълнителното бюро на Подкрепа в Дупница. Това са председателят на секцията в ТЕЦ „Бобов дол” Ивайло Димитров, на Минно-спасителния отряд Асен Георгиев, на „Въгледобив” Чавдар Иванов и Даниела Георгиева.
Лидерът на Подрепа Константин Тренчев, който бе официален гост на днешната отчетно-изборна конференция определи като изклюително неадекватни решенията на финансовия министър Симеон Дянков в частност, и на правителството на Бойко Борисов като цяло.

Според лидера Константин Тренчев правителството има неадекватна политика


Пред своите членове Тренчев изтъкна, страната ни и по-специално провинцията се намират в изключително тежко състояние в условията на криза, за което доприняса липсата на нормален диалог между синдикати и управляващи. Нещо повече, според Тренчев дори и да се правят опити за диалог от страна на синдикатите и социалния министър, който е член на Подкрепа, то те се провалят от финансовия министър.
 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети