Кандидатите за шеф на ВиК-Дупница имат срок до 30-и април да подават заявления

Даниела Методиева
21.03.2011
размер на текста:

Кандидатите за управител на общинското дружество ВиК-Дупница имат срок до 30-и април да подадат заявленията си за участие в конкурса. Това обясни юриста Йонко Гергов, който е един от членовете на конкурсната комисия.
Конкурсът, който се насрочи след предсрочното отстраняване на инж. Василка Бельовска от поста и назначаването на инж. Перухов, ще протече на 3 етапа. В срок до 7 дни от изтичането на крайния срок за подаване на документите комисията трябва да се събере и да се запознае с тях. Ако те бъдат допуснати, с това ще приключи и първия етап и в срок до 14 дни кандидатите трябва да изготвят и представят пред конкурсната комисия и програмите си за управление на воднотго дружество за следващите 3 години. Одобрените от тях ще бъдат допуснати и до събеседване с членовете на комисията, която ще се произнесе кой е одобреният.
С решение на местния парламент през месец януари за председател на комисията по избор на управител на ВиК беше избран Пламен Стойнев от ГЕРБ. Останалите са колегите му Методи Стойнев от Коалиция за промяна, Костадин Костадинов от ОДС, Йонко Гергов от Партия на зелените и Йордан Йорданов от Лидер. Към комисията бяха включени юриста на общината Иван Бучов, главният бюджетар Павел Петров и заместник-кметът по икономическите дейности Олга Китанова.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети