Дупничанин има 18 жалби за 18 месеца за неполучени фактури от мобилен оператор

dennews.bg
15.03.2011
размер на текста:

Сталин Данаилов е решил да търси правата си на потребител до край. Снимка: dennews.bg

Дупничанинът Сталин Данаилов е пуснал 18 жалби за 18 месеца за липса на фактури и разпечати на разговорите от един от мобилните оператори. Това Сталин Данаилов обясни пред dennews.bg по повод днешния ден, който е обявен за Международен ден на потребителя.
Оказва се, че жалбите, които е пускал дупничанинът до мобилния оператор са били пращани без прекъсване всеки месец в продължение на година и половина. Всички те са записани и заведени в централата на мобилния оператор, където Сталин Данаилов вече бил известен и не само заради името си. През цялото това време той е бил коректен и е плащал сметките си, но държи да получи от оператора точна информация за това какви разговори му се водят като засечени за оформяне на фактурите.
„На всички мои жалби от мобилния оператор все ми отговарят, че причината не била в тях. Те ми пускали фактури всеки месец с подробна разпечатка за проведените от мен разговори. Оказва се, че причината била във фирмата, с която имали договор за доставяне на писмата до клиентите. Оттам пък им отговорили, че нямало кутии във входа ни, в които да ги поставят, но това не е вярно. И така от мобилния оператор ме препратиха да си търся правата при фирмата, която трябва да доставя писмата и да съм се бил обадил на тях. Само че аз имам договор с мобилния оператор, така че държа те да се обадят и да уточнят отношенията си с другата фирма”, категоричен е Сталин Данаилов.
Той е решил твърдо да сезира и Комисията за защита на потребителите, където спорът между него и мобилния оператор да бъде разрешен веднъж завинаги.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети