Изкоренете дейността на мутрите, призова на изпроводяк британският посланик

dennews.bg
14.03.2011
размер на текста:

Стийв Уилямс Снимка: 24 часа

Британският посланик Стийв Уилямс призова правителството ни да изкорени дейността на мутрите. Това стана по време на лекция по случай края на втория му мандат като посланик у нас, на която той похвали правителството за напредъка в борбата с организираната престъпност и корупцията. Според Стийв Уилямс обаче след полицейските акции е редно да има и осъдителни присъди.
За първи път Стийв Уилямс става дипломат в България през 84-та година, един месец след като се жени за съпругата си Фиона.
Според британския дипломат България има проблем с ромската интеграция и трябва да реши проблема, преди той да стане сериозен.
Британският посланик сподели и своята мечта за България пред аудиторията а именно, след 10 години да кацне със съпругата си Фиона на летището в Букурещ и да дойта влязат България откъм Силистра по поредния Дунав мост. Стийв Уилямс сподели с аудиторията от дипломати и политици своята красива мечта за България след 10 години - той и съпругата му Фиона кацат на летището в Букурещ, за да се срещнат със свои приятели. След това да влязат в България през Силистра по поредния Дунав мост и по голяма магистрала да стигнат до Бургас. Друга мечта на британския посланик е да го няма и незаконното строителство по Черноморието ни.
Мечтата на британския посланик продължава по по автомагистрала Тракия към София, където метрото обхваща цялата столица. Там няма трафик, а навсякъде има велосипедисти. Британският посланик иска да вечеря със съпругата си в български ресторант, където няма пушачи, а на следващия ден се качват с лифт до Витоша, където пият билков чай и ядат баница.
Имате прекрасна страна, грижете се за нея, препоръча британският посланик и обеща на българските си приятели да се връща редовно в страната ни.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети