Прокуратурата и ДАНС проверяват община Сапарева баня

Сашо Иванов ще последва съдбата на Катин, дори да не съм член на ГЕРБ на изборите ще му бъда опопент, закани се Росен Тимчев

Даниела Методиева
01.03.2011
размер на текста:

Росен Тимчев се закани да участва активно в изборите. Снимка: dennews.bg

Прокуратурата и ДАНС проверяват всички документи на община Сапарева баня във връзка с обществени поръчки и изпълнения на европроекти. Това обяви днес бившият председател на ГЕРБ в курортната община Росен Томчев, който се закани скоро да има развитие по стотиците сигнали от него и граждани, и че кметът на общината Сашо Иванов щял да последва съдбата на колегата си от Кочериново Костадин Катин.
Тимчев обясни, че община Сапарева баня е попаднала в полезрението на институциите в София и сигналите срещу Сашо Иванов били основно за престъпления по служба и надписвани пари по изпълнението на европроекти.
„По сигналите срещу Сашо Иванове и изпълнена цялата палитра на Наказателния кодекс и в най-скоро време кметът ще попадне в полезрението на обществото в цялата страна. Аз дори и да не съм вече член на партия ГЕРБ ще бъда най-сериозния опопент на Сашо Иванов на предстоящите кметски избори”, закани се Росен Тимчев.
Попитан какво поставя под въпрос членството му в партия ГЕРБ, Тимчев отговори, че това е политиката на новото общинско ръководство. Ако тя не следва тази, която е водил той досега като лидер, ще подаде молба за напускане на редиците на ГЕРБ не само на местно, но и на национално ниво.
Дали ще бъда все още в ГЕРБ, ще стане ясно след събранието на 25-и март. Но дори и да не съм в тази партия повече след това, аз оставам в дясното пространство и няма да се оттегля от политическия живот и ще участвам активно на изборите, заяви Росен Тимчев.


 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети