Крадци ударили 10 апартамента в Дупница за ден

Акцията не е отразена в полицейския бюлетин, но е една от най-коментираните теми в града днес

dennews.bg
07.02.2011
размер на текста:

Крадци са успели да разбият 10 апартамента в най-големия комплек ж.к. „Бистрица” в Дупница само за ден. Дръзките обири са били извършени на миналия четвъртък на 3-и февруари в следобедните часове, но нито един от тях не е отразен в полицейския бюлетин. За сметка на това „акцията” е една от най-коментираните теми в града днес заради наглостта на апашите, които посред бял ден са успели да проникнат в жилищата и да ровят необезпокоявани от никого. Те са влезли в апартаментите на два блока, които се намират на оживено място до пазара в ж.к Бистрица- № 3 и № 5, известен повече като Военния блок, в който живеят повече офицери и сержанти от запаса, както и полицаи.
Крадците са действали много организирано и бързо, като са разбивали патронниците. Въпреки организираната акция и предполага се предварително проучване на обектите, те са успели да отмъкнат само малка сума пари и накити.
Оказва се, че подобни обири в последно време са зачестили освен в целия жилищен комплекс, и в останали части на града. Източници, близки до полицията разкриха, че подобна информация не се изнася в редовните бюлетини на Областната дирекция на полицията. 
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети