Антимафиоти задържаха педофил, учил по интернет девствени момичета на секс

45-годишният мъж е баща на 11-годишна дъщеря, уроците преподавал по скайп и пуснал обява в сайта spodeli.info

dennews.bg
02.02.2011
размер на текста:

Педофилът е бил следен в продължение на 4 месеца. Снимка: Пресцентър МВР

Антимафиоти задържаха педофил, учил по интернет девствени момичета как да правят секс, съобщават от Пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
45-годишният баща на 11-годишна дъщеря общувал с малолетни момичета и ги учел „как се прави секс”, до разкриването му спецполицаите стигнали след съвместнаработа с журналисти
45-годишният С.К.е заловен след четиримесечна съвместна работа между спецполицаи и журналисти. Педофилът дал обява в интернет сайта spodeli.info, където предлагал услугата „обучение на девствени момичета”. Пред журналисти под прикритие той признал, че има и други контакти с малки момичета и момчета. През он-лайн комуникатора Скайп правил неприлични предложения на малолетни деца. От видео-разговорите станало ясно, че С.К, представял се за 35-годишен, редовно им предлага срещи, на които ги учи как се прави секс. Пред видеокамерата си в къщи той ги склонявал да наблюдават блудствени занимания.С.К. не се безпокоял, че общува с малолетни. Сам той е баща на 11-годишна дъщеря.
На виртуално „малко момиче”, по чийто сигнал тръгнало разследването, той подробно обяснявал стъпките в опознаването на голото й тяло, как да мастурбира и какви ще са предимствата й, ако бъде интимна с него за първи път.
При проведеното компютърно-разузнавателна работа и разследване антимафиотите документирали престъпната дейност на виртуалния педофил. Иззети са три компютърни конфигурации, лаптоп, два харддиска и много видеео касети с порно.
Срещу виртуалния насилник е образувано досъдебно производство по чл. 155 б и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за 24 часа.
Максималното предвидено наказание за извършеното престъпление е затвор до 3 години.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети