Приемен ден при кмета на Дупница след предварително записване

Даниела Методиева
08.12.2011
размер на текста:

Кметът на Дупница Методи Чимев ще се среща вече с граждани в приемния си ден в сряда след предварително записване. Това се прави с цел да няма струпване пред кабинета, след което да се налага граждани да бъдат връщани. Според градоначалника в приемния си ден, който е в сряда от 13 до 17 ч., през кабинета му могат да минат максимум 30 жители на Дупница и селата в общината.
Друго условие, което трябва да спазят желаещите да споделят с градоначалника проблемите си, е при записването при секретарката му да обявят и конкретния въпрос, който ги касае. Така според Чимев ще може да се реагира адекватно и да се потърси мнението на специалистите в общината в случай, че поставеният проблем е специфичен. Сега се оказва, че гражданите идват, запознават кмета с въпроса, който ги касае, но за много от тях единственото, което може да направи на този етап, е само да записва на лист хартия.
Освен кмета на Дупница, приемни дни ще имат и неговите заместници, но те ще могат да се включат в графика едва, след като навлязат в ресорите си и се запознаят със спецификата на работата си.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети