БГ феновете дават Ванеса Мей на съд, обидила ги жестоко

DenNews.bg
06.12.2011
размер на текста:

Българските фенове и организаторите на концерта на Ванеса Мей в НДК ще търсят обезщетение по съдебен път след подигравката, която звездната цигуларка им свервира. Ванеса Мей бе посрещната с яростно освиркване и дюдюкания при излизането й на сцената на зала №1 на НДК за концерта й в сряда.
Наложи се дори дузина гардове да пазят звездата от обективно разгневилата се публика. Причината за гнева на хората беше, че концертът започна с повече от час и половина закъснение, а вече влезлите бяха изтикани да чакат прави извън залата.
Фиаското се дължеше на факта, че вместо да излезе на сцената в 20 часа, Мей дойде от хотела си в 20,40 ч. и без да се притеснява поиска да провери звука.
Така час и половина феновете трябваше да бъдат изгонени от залата и да чакат отпред.
В момента се обсъждат юридическите пътища феновете да получат обезщетение от организаторите от Most of evil Music Ltd, а те от своя страна ще търсят реванш за поведението на цигуларката от самата нея, информира actualno.com.
Според управителя на фирмата Гани Куршумов скандалът е възникнал заради "безотговорното отношение на артиста спрямо поетия ангажимент”.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети