Джанет Джексън първа в срамния списък на РЕТА

DenNews.bg
28.12.2011
размер на текста:

Певицата Джанет Джексън бе обявена за Гринч на годината от организацията PETA (Хора за етично отношение към животните), съобщи "Ню мюзикъл експрес", цитирани от bTV.bg.
Сестрата на покойния Крал на попа Майкъл Джексън е заслужила срамното сравнение с популярното зелено плашило и челното място в годишния списък на PETA, защото никоя друга знаменитост не е експлоатирала така безогледно животните през 2011 г., водена от собствените си модни подбуди.
Активистите за защита на правата на животните са особено разгневени от лансираната наскоро от Джанет Джексън колекция кожи съвместно с компанията "Блекглама".
"Когато Джанет Джексън имаше проблем с облеклото на Супербоул и изложи на показ гръдта си, поне видяхме нейната собствена плът, а не откраднатите кожи на животни, с които тя постоянно се увива. Тези животни са толкова мъртви, колкото и модният вкус на певицата, да не споменаваме и кариерата й", се казва в изявлението на PETA.
В срамния списък на организацията попадат още режисьорът Камерън Кроу заради решението му да използва истински животни в новия си филм "Купихме зоопарк", риалити звездата Ким Кардашиян заради отказа си да носи изкуствени кожи, и певицата Риана заради появата си през септември с горна дреха от щраусови пера.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети