Дупнишките съветници декларират липсата на конфликт на интереси

Даниела Методиева
27.12.2011
размер на текста:

Комисията за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси към Общинския съвет в Дупница ще разглежда декларациите на народните избраници. Те трябваше да бъдат подадени до 4-и декември, а след влизане в сила на Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, ще бъдат обсъждани и проучвани след Нова година, обясни председателят на комисията за конфликт на интереси- адвокат Йонко Гергов. Той бе избран на последната сесия на местния парламент за тази година на 22-и декември.
Още 4 постоянни комисии ще работят в местния парламент в Дупница. Шефът на ТЕЦ „Бобов дол” Владимир Владимиров заема председателското място в икономическата комисия в Общинския съвет в Дупница. Владимиров, който е бивш червен местен депутат, в сегашния местен парламент влезе от листата на ЛИДЕР и стана водач на групата в ОбС.
Бившият кмет на Дупница арх. Асен Пилев от групата на ГЕРБ оглявава постоянната комисия по устройство на територията, в която влизат още 9 общински съветници. Още един представител на герберите заема председателско място, това е е д-р Диана Кьосева, която оглявава комисията по здравеопазване.
Червеният общински съветник и един от съдружниците на дупнишкия бизнесмен Давко Давков- Иван Шопов бе избран за председател на комисията по образование в местния парламент.
.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети