Футболист на Левски катастрофира след як запой

DenNews.bg
19.12.2011
размер на текста:

Футболистът на Левски Мариан Огнянов катастрофира снощи след як запой в Лом. Играчът, който е от ромски произход, е потрошил шофираната от него кола, но се е отървал без травми. Добре почерпен след „акция” в нощно заведение, 23-годишният халф яхнал "Ауди А 4" и настъпил газта към родния си квартал "Младеново". На улица "Рила" обаче Огнянов изгубил управлението, излязъл вляво от платното и се блъснал в оградата на къща, пише „Труд”. В следствие на сблъсъка били изкривени ламарините на автомобила, собственост на софийска фирма. Пристигналите полицаи подложили футболиста на тест с дрегер, който показал сериозните 2,55 промила алкохол в кръвта.
"Шофьорът е карал с несъобразена скорост, което заедно с алкохола е причина за произшествието!", категорични са полицаите, които са съставили акт на нарушителя и са му издали талон за медицинско изследване.
Мариан Огнянов не за първи път има проблеми от подобен характер. През септември 2007 г. ромът заедно с четирима авери нанесоха побой на охранител на ресторант в родния им Лом.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети