Бойко Борисов води за Футболист на годината

DenNews.bg
28.11.2011
размер на текста:

Бойко Борисов води в класацията за Футболист на 2011 година в допитването сред феновете. От тази сутрин премиерът официално е №1 според вота на привържениците. Борисов, който е картотекиран в третодивизионния Витоша (Бистрица) и игра срещу Марек в първенството на ветераните, задмина досегашния убедителен лидер Димитър Бербатов. Към 11,20 часа таранът на Витоша имаше 31% срещу 29% за нападателя на Манчестър Юнайтед, информира sportal.bg.
Гласуването става на сайта futbolist1.bg, като преди това е нужна безплатна регистрация. Правилата позволяват на запалянковците сами да избират имената на най-заслужилите футболисти на България. След това те ще бъдат представени на журналистите, които окончателно ще определят най-добрия за 2011 година, но той задължително трябва да фигурира в списъка на феновете.
Любопитно е, че един от фаворитите на феновете - Васил Лукаев, който играе за тима на Шипка (Драгор, Пазарджишко) в "Б" Окръжна група, бе изваден от класацията. Той бе събрал почти 200 гласа, което явно е накарало организаторите да се усъмнят, че запалянковците се опитват да подбият авторитета на анкетата. Никой обаче не смее да пипне Бойко Борисов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети