Червени люти чушлета ни подпалват след година

DenNews.bg
28.11.2011
размер на текста:

Вече е ясно. Минаваме на диета. Диета със силно пикантно меню. А защо ли? За да оцелеем за това което ни чака след година. Яка порция люто от най-пикантната световна група. Да!
Red Hot Chili Peppers идват за концерт в България. Организаторите от SME обявиха, че лудите глави на пънк рока ще забият в столицата на 1 септември 2012 година. А за да не измрем от изпаренията на червените люти чушлета концертът предвидливо е плануван на открито-на стадион „Георги Аспарухов", чиито капацитет е 40 хиляди фенове.


Антъни Кийдис, Джош Клингхофър, Майкъл "Флий" Балзари и Чад Смит тръгнаха на огромното си Световното турне „I'm With You" на 11 септември в Богота, Колумбия, като ще продължат обиколката из световните сцени до 2013 година, като една от спирките им е България.
Билетите за лайфа тръгват от 2 декември на цени между 70 и 150 лева, като могат да бъдат купени от касата на Арена Армеец София, касата на Тикетпро в билетен център НДК, онлайн на адрес www.ticketpro.bg, както и на касите на Тикетпро България и неговите партньори.
На 26 август 2011 четиримата музиканти издадоха дългоочаквания си десети подред студиен албум „I'm with You".
Той дебютира директно на първо място в седемнадесет държави, сред които Великобритания, САЩ и Канада, стана 1 в чарта Rock and Alternative и оглави класациите Top Internet Albums и iTunes Top Alternative Albums.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети