Само 13 депутати зад Сидеров, Калина май го напуска

DenNews.bg
25.11.2011
размер на текста:

Само 13 от останалите 15 депутати от 21 мандата на Атака в настоящия парламент се подписаха под декларация в подкрепа на лидера Волен Сидеров.
В декларацията се казва, че юристите на Атака вече работели по клеветническите въпроси за харчове, субсидии, апартаменти, пури, запалки и химикалки, които избухнаха редом със семейната сага в партията. Преди седмица стана ясно, че Волен Сидеров напуска съпругата си Капка, заради депутатката Деница Гаджева, която пък била преди това приятелка на заварения му син и депутат в ЕП Димитър Стоянов. Самият Стоянов поиска оставката на Сидеров, а дни по-късно беше изключен от партията.
Бивши членове на партията разпространиха твърденията, че Сидеров е харчил без контрол средствата от държавната субсидия на Атака и дори подарил апартамент на Гаджева в Париж.
Настоящата декларация не са подписали депутатите Калина Крумова и Борислав Стоянов. В началото на седмицата двамата отрекоха, че имат намерение да напускат парламентарната групата и партията, но липсващите им подписи отваря възможността в края на краищата и те да станат независими народни представители.

 

 

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети