Полицейска майка е жестоко убита в дома си в столицата

DenNews.bg
23.11.2011
размер на текста:

Снимка: corbis

Жена е станала жертва на жестоко убийство в дома си в столичния квартал „Люлин”. По тялото на 68-годишната жена има множество прободни рани, а основната версия по която криминалистите работят е грабеж.
Сигналът за престъплението е подаден около 21.20 часа снощи на тел. 112 от сина на жертвата-Димитър, който е полицай. Когато влязъл в двора, той видял, че входната врата е разбита и помислил, че са ги обрали. Влизайки в къщата обаче, намерил майка си да лежи в безпомощно състояние в локва кръв.
След получаване на сигнала веднага към адреса е изпратена дежурна група от СДВР и полицаи от Девето РУП. Извършен е оглед на мястото, установена е обстановката в дома на 68-годишната пенсионерка.
От местопрестъплението са иззети биологични следи. На място е разпитан и Димитър. Предстои втори оглед. Продължава работата на криминалистите за изясняване на обстоятелствата, свързани със случая, информира news.bg.
Според неофициални информации една от версиите е грабеж с цел изнасилване и убийство.
Охранител от съседната бизнес сграда разказа пред БНТ, че убитата Генка е била добра жена, но често се оплаквала от преминаващите в района цигани с каруци, които събирали отпадъци.
Камерите на бизнес сградата са заснели и част от улицата пред дома на жертвата. Дознателите са намерили изоставен акумулатор пред входната врата на къщата й.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети