Марек Юнион-Ивкони се точи на ЦСКА. Ще дойде ли Матей Казийски в Дупница?

Константин Соколов
17.11.2011
размер на текста:

Марек Юнион-Ивкони посреща в събота волейболния шампион ЦСКА. Дупничани се целят в победата, като за успех ще разчитат и на публиката. Феновете от своя страна пък обещават мощна подкрепа за момчетата на Найден Найденов.
„Очаквам тежък мач, но да играем добре и да победим. Мисля, че е съвсем реално да бием ЦСКА. „Червените” напоследък играят по-разконцентрирано, но това не означава, че са слаби. На тях им липсват чужденците от миналия сезон, докато нашите състезатели имат голям стимул да победят шампиона. Разбира се, разчитаме и на домакинския фактор”, заяви треньорът на Марек Найден Найденов. Наставникът обаче няма да може да разчита на един от лидерите в тима Иво Кендеров. Центърът е в чужбина и ще отсъства от състава на дупничани.
Междувременно пък се появи информация, че суперзвездата Матей Казийски може да наблюдава на живо срещата в Дупница. Капитанът на италианския първенец Тренто си е в България, като Гонг съобщава, че има вариант да посети дербито. Дали Казийски ще реши да гледа Марек Юнион Ивкони - ЦСКА обаче още не е 100% сигурно заради натоварената му програма в малкото дни за почивка. За това и Найден Найденов не потвърди, че очаква Казийски в дупнишката спортна зала. „Ако реши да ме изненада ще бъде хубаво, но е съмнително това да се случи. За сега Матей не ми се е обаждал да ми каже, че ще идва. Мисля, че шанса да дойде е минимален, но ако се появи е добре дошъл”, каза Найден Найденов.
Дербито на 6-ия кръг на Суперлигата Марек Юнион-Ивкони – ЦСКА е в събота от 17.30 часа.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети