Руска баба пази извънземно в хладилника си 2 години

dennews.bg
16.11.2011
размер на текста:

Пенсионерка от Петропавловск две години е пазила в хладилника си тяло на извънземно. Задграничните уфолози изучават снимката, която възрастната жена им е предоставила, и се мъчат да разберат доколко тя е автентична, съобщава Daily Mail, читиран от actualno.com
Възрастната жена твърди, че през есента на 2009 година на вилата й се е разбил извънземен космически кораб. Когато се престрашила и излязла на двора, Марфа Егоровна намерила изкривена купчина желязо, която излъчвала невероятна топлина. Наблизо тя открила и тялото на хуманоид, високо 50и-ина сантиметра. Той представлявал нещо средно между човек и риба и не давал никакви признаци на живот.
И сега не е ясно защо жената и съпруга й решили да съхранят тялото. Нещо повече, те много внимателно го увили в целофан и прилежно го сложили хладилника . Още по-странен е фактът, че останките от извънземния космически кораб изчезнали незнайно къде още на другия ден.
И така, животът на семейната двойка продължил да върви в нормалния си ритъм, докато един ден ги наветсили непознати хора, които се представили за сътрудници на Карелската академия на науките и взели тялото на извънземното. Когато осъзнала, че е изгубила единственото доказателство за срещата си с хора от друг свят, Марфа Егоровна решила да разкаже за случилото се на журналистите. И тъй като пенсионерката била подготвена за тази среща, тя предоставила и снимките, които направила на извънземното. Именно те сега са обект на изучаване от уфолозите.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети