Майкъла: Дуци сам не знае какъв е в ЦСКА

DenNews.bg
14.11.2011
размер на текста:

Георги Илиев – Майкъла разкритикува в типичния си стил Драголюб Симонович относно неясната длъжност на сърбина в ЦСКА. Бившият играч на „червените” смята, че клубът няма как да върви напред, ако един човек е едновременно помощник-треньор и спортно-технически директор. Точно такъв е случаят с Дуци.
„В ЦСКА още не могат да си оправят организационните схеми на работа. Това е парадокс -помощник-треньор и спортен директор на клуба. Човек трябва да носи отговорността, когато иска да води нещата, спортният директор управлява целия клуб. Когато това се изчисти, клубът ще тръгне напред. Един треньор трябва да работи минимум 3-4 години. Не виждам подобрение в ЦСКА. В последните 5-6 години сме сменили 10 треньора. Когато някой дойде в Левски и ЦСКА, идва с оставката в джоба”, заяви Майкъла в Актуално студио „Дерби”, цитиран от Novsport.
Георги Илиев смята, че Симонович трябва ясно да назове функциите си в „червения” клуб. „Отчитам положително всеки назначен, който знае за какво е сложен там. Не може да си и помощник-треньор, и спортен директор. Аз не видях никакви промени в клуба. Той трябва да знае какви функции изпълнява. Ако в ЦСКА той е спортен директор, значи ситуацията е много тежка”, категоричен е Майкъла.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети