България с експериментален състав срещу Украйна

DenNews.bg
07.10.2011
размер на текста:

Българският национален отбор ще излезе с доста странен състав в днешната си контрола с Украйна. Временният национален селекционер Михаил Мадански има една въпросителна около стартовите 11. Наставникът се колебае кой да постави на вратата от първата минута – Николай Михайлов или Владислав Стоянов.
Според sportal.bg останалите 10 изглеждат ясни. Отдясно на отбраната ще действа Станислав Манолев, а отляво – Иван Бандаловски. Централната двойка защитници ще бъде оформена от Костадин Стоянов и Иван Иванов. В халфовата линия нещата са най –любопитни. Дебют за "трикольорите" ще запишат двама полузащитници – играчът на на Локомотив (Пд) Христо Златински и капитанът на младежкия национален отбор Александър Цветков от Литекс. Третият опорен халф ще бъде Владимир Гаджев от Левски. Валери Божинов и Димитър Рангелов ще си партнират в атака, а зад тях ще бъде поставен капитанът Стилиян Петров. Контролата е в Киев с начало 20.45 часа.
Междувременно се появи слухът, че Стилиян Петров ще стане и играещ помощник-треньор в националния ни тим. Този ход е твърде възможен, ако временният селекционер Михаил Мадански получи предложение и евентуално подпише договор за поста от 1 януари 2012 година.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети