Методи Стойнев: Изборите в Дупница бяха нечестни, циганският вот определи резултатите и бъдещето ни

Даниела Методиева
25.10.2011
размер на текста:

Изборите в Дупница бяха нечестни,явно за честните хора в този град няма място. Това обяви кандидатът на Коалиция за промяна Методи Стойнев във връзка с резултатите от местния вот в Дупница, които според него са били определени от циганския вот.
„Недопустимо беше пред секциите да има струпване на цигани в последния момент и тези хора да бъдат допуснати да гласуват. По този начин бе определено и бъдещето ни. Истината е, че масово хората в секционните избирателни комисии са неграмотни и не стават за тази работа. По-добрият вариант за броенето на бюлетините е този, които беше въведен експериментално в съседната община Бобошево”, смята Методи Стойнев.
Според областният лидер на Атака в общинския съвет в Дупница отново влизат „старите мутри”, като визира общинските съветници, които са успели да се промъкнат отново в местния парламент от една или друга партия.
„Отново се усети дългата ръка на братя Галеви. Защото някои кандидати не правиха открита кампания, не излязоха веднъж в медиите, но пък за сметка на това са работили през цялото време подмолно, упражнявайки натиск върху бедните хора и малцинствата”, коментира още Методи Стойнев.
Коалици за промяна има двама представители в местния парламент- това са Методи Стойнев и общинският лидер на ДСБ Стоян Шушков.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети