Четири партии и коалиции си делят местата в ОбС-Кочериново

Десислава Панайотова-Янкова
24.10.2011
размер на текста:

Досегашният заместник-кмет и сегашен кандидат за кмет Райчо Калаийджийски ще бъде общински съветник в предстоящия мандат.

Четири политически партии и коалиции ще си поделят местата в Общински съвет-Кочериново. Това сочат окончателните резултати след преброяването на всички гласове и оформянето на протоколите от вчерашния изборен ден.
Днес станаха ясен и броят на подадените гласове за основните играчи в изборите за кмет. Подкрепеният от ГЕРБ Иван Минков е събрал 1191 гласа, Костадин Катин има 633 гласа, а Невена Манова от БСП-598. Така на балотаж в неделя един срещу друг ще се изправят Минков и Катин.
Четирима ще бъдат общинските съветници от ГЕРБ в местния парламент. Това са Румен Янакиев, Даниела Календерска, Стоян Симеонов и Георги Ценев.
Трима ще бъдат съветниците от БСП- Невена Манова, Спиридон Качански и Василка Волидова.
Бившият заместник-кмет на общината и кандидат за кмет от БСД Райчо Калаийджийски ще бъде общински съветник. Социалдемократите ще имат още един представител Галина Ванева.
Коалицията обединила се около отстранения кмет Костадин Катин също печели две места. Подредбата на листата сочи, че общински съветници ще бъдат Костадин Катин и Босилка Шилегарска.
 

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети