Левски маха заплатаджиите

dennews.bg
18.10.2011
размер на текста:

От Левски са започнали действия за раздяла през зимата с чуждестранните си футболисти, чиито заплати не отговарят на представянето им на терена. Мениджъри вече се оглеждат за нов отбор за нападателя Сьорд Арш, за когото „сините” пръснаха 300 хиляди евро само преди 3 месеца. Засега личат две дестинации - Румъния и Холандия.
Твърде вероятна е раздяла и с още двама от лятната селекция, пише „Труд”. Тромавият защитник Ларс Рисп и неефективният в атака Тони Калво не успяват дори да се утвърдят сред титулярите, камо ли да бъдат водещи фигури. Те обаче получават като заплата петцифрени суми в евро плюс петцифрени суми като допълнителни траншове. На път към родината си е и холандецът Сержиньо Грийн, който показва тотална липса на тактическа дисциплина. При това положение нищо чудно напролет в Левски да са останали двама-трима чужденци, но преди това трябва да се намерят подходящи варианти за останалите.
След загубата от Черноморец в неделя в съблекалнята е имало брожение срещу чужденците и по –точно срещу приноса им за отбора. Вчера пък треньорът Георги Иванов остана в своята стая на „Герена", докато футболистите тренираха.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети