Бойко за размириците:За какво протестират? За това, че строим магистрали и детски градини ли?

Даниела Методиева
01.10.2011
размер на текста:

Бойко Борисов. Снимка:dennews.bg

За какво протестират, за това че строим магистрали и детски градини ли? С този въпрос премиерът даде отговор на на журналисти, попитан за мнението му за размириците в страната и продължаващите протести в столицата заради убийството в село Катуница. Това стана по време на полагане на символичната копка за началото на строежа на ЛОТ 1 на автомагистрала „Струма” край село Долна Диканя.
„Аз съм поел ангажимент и всеки ден правя пътища и детски градини. Ето, автомагистрала „Струма” трябваше да бъде готова още за олимпийските игри в Атина.
„Ще минат избори, и протестите ще спрат”. Така премиерът обясни провеждащите се и в момента в страната протести. И обясни, че политически партии са ги подготвяли  седмица по-рано, а нещастният случай с убийството в Катуница е бил използван умело за водене на предизборна кампания от отделни кръгове. 
Премиерът се обърна и към футболните фенове, които също се включиха в протестите, като им припомни:„Ние дадохме по един милион и на „Локомотив", и на „Ботев" (Пловдив) и на Враца помагахме и на „Берое" помогнахме".
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети