Панчо Панайотов: Явор Тодоров ще довърши мандата си на ОбС-шеф

Има ли и други в Общински съвет Дупница, които са били в тесни връзки с ДС и те ще се покаят ли, пита общинският съветник от ОДС

DenNews.bg
13.01.2011
размер на текста:

Според Панайотов Явор Тодоров ще довърши мандата си на ОбС-шеф. Снимка: Архив

Явор Тодоров ще довърши мандата си на председател на Общински съвет-Дупница. Тази прогноза направи за DenNews.bg общинският съветник от ОДС и бивш кмет на града Панчо Панайотов.
Макар да изрази прогнозата си лаконично, според Панайотов е лицемерие под искането за остравка на Тодоров-агент Тони сега да се подписват хора, които го подкрепиха при избора му за поста на ОбС-шеф.
„Казусът е много смешен, но ще отговоря сериозно. „Да хвърлят камъни тези, които се мислят за безгрешни” - казал Христос на тълпата. Лицемерие е крадецът да крещи „недейте да крадете”, лицемерие е измамникът да крещи „бъдете честни”. Вижте себе си и тогава”, каза Панайотов и зададе няколко въпроса.
„Има ли областни управители в момента, които са доносници, но управляват-защо партийните дружинки не протестират; имаше ли министри доносници-защо партийните дружинки не протестират; има ли и други в ОбС-Дупница, които са били в тесни връзки с ДС-те ще се покаят ли? С една дума, посредственост, посредственост и пошлост”, коментира по телефона Панайотов.
Както DenNews.bg първи писа общинските съветници от партия „Атака” в Дупница поискаха оставката на председателя на Общинския съвет Явор Тодоров заради неговото агентурно минало под псевдонима агент Тони. По-късно към искането им се подписаха Първан Дангов и съветниците от ГЕРБ. Само преди дни пък от БСП се обявиха против искането и също попитаха преди да поискат главата на агент Тони дали не е по-добре ГЕРБ и „Атака” първо да изчистят редиците си от агенти на ДС.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети