Изкупвач на метали прострелян, вероятно от конкурент

DenNews.bg
03.09.2010
размер на текста:

Простреляният поискал да бъде транспортиран в столична клиника.

41-годишният изкупвач на цветни метали Виктор Георгиев от бобовдолското село Големо село е бил прострелян в коремната област преди около 2 часа.
След като бил докаран в спешния център в Дупница, първо казал на лекарите, че се е порязал със стъкло.
След извършения преглед станало ясно, че става въпрос за огнестрелна рана. Дежурните лекари веднага извикали полиция и при снемане на показания пред криминалистите Виктор Георгиев обяснил, че докато е бил в двора на пункта си за изкупуване на цветни метали, е бил прострелян, но не е видял стрелеца.
По информация на анонимни източници инцидентът е станал в района на складове на предприятието „Енергоремонт”, а Георгиев е бил прострелян от охраната.
Тепърва ще се разяснява откъде идва разминаването между показанията на пострадалия и мястото на прострелването му.
Виктор Георгиев поискал да бъде настанен първо в частната болница в Дупница, но след като пристигнал там, променил мнението си и поискал да замине за клиника в столицата.
Пред DenNews.bg криминалисти коментираха, че по всяка вероятност пострадалия крие стрелеца и може би става въпрос за конкуренция.
В момента в района на пункта, собственост на Виктор Георгиев има криминалисти, които извършват оглед.
В района на Големо село има много легални и нелегални пунктове за изкупуване на цветни метали. Често те биват проверявани от полицията, твърдят жители на селото.
Още подробности четете в следващите часове
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети