Апаши удариха магазин и две къщи в дупнишкото село Джерман

Групата обрала етажа на шофьор на автобус, разбила магазин и с три палки салам подлъгала кучето в двора на къщата на търговец на коли

DenNews.bg
04.11.2010
размер на текста:

Апаши удариха магазин и две къщи в дупнишкото село Джерман по време на акция тази нощ.
Три палки салам, дамска чанта с 400 лева и 100 евро и вещи вече са в актива на групата, действала необезпокоявана и ровила спокойно в двете къщи.
Крадците първо минали през дома на Красимир Иванов, който е шофьор в автобусна фирма, извършваща превози на пътници до Италия. След като претарашили стаите и открили само стек цигари и чифт маратонки, апашите тръгнали към втория си обект- къщата на автотърговеца Цветан Димитров. Тъй като той имал куче в двора си, за да омилостивят четириногия пазач, апашите разбили по пътя си квартален магазин, собственост на Юлияна Даскалова. Те обаче били усетени от нейната свекърва Снежана, която пуснала дворната лампа и крадците хукнали презглава само с три палки салам. С тях те успели да уталожат гнева на кучето в дома на Цветан Димитров и необезпокоявани от никой, докато всички в къщата спали, отмъкнали дамската чанта с пари, вещи и си заминали.
Дръзката кражба в дупнишкото село Джерман днес бе една от най-коментираните в селото, тя изуми и разследващите полицаи. На разпит в управлението в града днес бяха младежи от селото, които са зачислени към контигента на потенциалните извършители на този вид кражби заради богатото си криминално минало.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети