Красавица се моли за мир между двата… Китая

Сара Пейлин пък обяви Северна Корея за съюзник на САЩ

DenNews.bg
25.11.2010
размер на текста:

Алисия доказа, че миските се молят за световен мир. Но как?! Снимка: dnes.bg

Венецуелката Алисия Мачадо доказа, че миските наистина носят добрина в сърцата си и са посланици на световния мир, но геополитическите знания им бягат по фланга.
Бившата Мис Вселена за 1996 г. сътвори забавен гаф коментирайки военния конфликт между Северна и Южна Корея.
"В този ден аз ви призовавам да се присъедините към моята молитва за световен мир и за това конфликтът между двата Китая да не прерасне в нещо повече!", пише 33-годишната носителка на престижната титла в блога си.
Потребителите реагирали мигновено на писанията й, като много от тях се усъмнили в интелектуалните способности на бившата кралица на красотата и съществуването им изобщо. Някои дори я обвинили в расизъм. Испаноговорящите потребители на блога вече дори направили нова карта на света по версията на Алисия Мачадо.
За съжаление това не е единственият гаф на миска.
През пролетта на 2009 г. 22-годишната "Мис Вселена" Даяна Мендоса втрещи журналистите с изказванията си след посещението на скандалноизвестния щатски затвор Гуантанамо.
Мендоса тогава обяви, че не иска да напуска този "тих и прекрасен" кът.
"Момчетата ни показаха къде работят и ни повозиха на корабче по крайбрежието. Беше много весело!"
Миската добави още: "Разгледахме килиите, видяхме къде затворниците се къпят, гледат телевизия, рисуват и четат книги. Много беше интересно!".
На фона на бъбривите красавици уж отракан политик като губернатора на Аляска Сара Пейлин сътвори не по-малък гаф. Неуспялата кандидатка за вицепрезидент на републиканците, която се облизва за следващата президентска кампания пък направи комунистическата Северна Корея съюзник на САЩ.
В радиопредаване тя обясни, че Щатите са готови да защитят партньора си Северна Корея и не се смути при опитите на водещия да я поправи.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети