БСП в Дупница стяга редиците за кметските избори

С разпореждане от „Позитано” до Нова година трябва да е избран ръководният състав на предизборния щаб

Даниела Методиева
13.11.2010
размер на текста:

БСП в Дупница ще трябва да стяга редиците за предстоящите кметски избори през есента догодина. Това е станало ясно на провелия се снощи пленум в централата на червените, на който е била спуснато до знанието на активистите разпореждане от Висшия партиен съвет на „Позитано” 20.
За оставащото време от месец и половина общинското ръководство на БСП в Дупница трябва да умува кой ще оглави предизборния щаб и каква ще бъде политиката на червените в града за предстоящата надпревара на местните избори догодина. След изтичането на този срок списъкът с имената трябва да бъде представен в централата на БСП в столицата. Местните представители на столетницата трябва да решат и кой ще номинират за кандидат за кмет на Дупница, както и да подредят листата за общински съветници, но за това имат време до месец юни догодина.
На пресконференция преди няколко месеца общинското ръководство бе категорично, че ще се яви със самостоятелна кандидатура.
Освен този важен въпрос, който се очертава като най-важен в дневни ред за червените в Дупница през следващата една година, на пленума те са обсъждали и предстоящите чествания по случай 110 години от основаването на БСП.


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети