Дъщеря на фамилия Арбови с роля във филма „Забранена любов”

11-годишната близначка от Дупница Каролина замени актрисата Диана Любенова в сцени от детството на Анастасия

Даниела Методиева
06.10.2010
размер на текста:

Каролина в ролята на малката Анастасия по време на снимки.

11-годишната дъщеря Каролина на фамилия Арбови от Дупница блесна с роля във филма „Забранена любов”.
Момичето, което заедно с близначката си Августина поделиха първото място в конкурса „Малка мис Дупница” тази година при най-големите, скоро ще се появи и на малкия екран в новия сезон на любовната сага.
Каролина обясни, че се е явила на кастинг и след пресяване на финала е била предпочетена пред още три претендентки за ролята на малката Анастасия.
На снимачната площадка 11-годишината дупничанка е участвала в шест сцени от детството на Анастасия, а в една от тях трябвало да понесе дори и шамар, който бил почти като истински.

По време на снимки с актрисата Елена Бойчева.


Каролина обясни, че по време на снимките е трябвало дори да се пребори със страха си от кучетата, защото имало и сцена с домашен любимец, открит на улицата.
По време на снимките Каролина си партнирала с актрисата Елена Бойчева, която играе ролята на майката на Анастасия и двете станали много добри приятелки. Наскоро Елена Бойчева дори идвала на гости у тях в Дупница.
Сестрата на Каролина Августина също направила впечатления на снимачния екип, тъй като много прилича на друга от героините във филма- Елица.
Августина обясни, че не ревнува от това, че сестра й е била избрана да участва и смята себе си за по-отговорна от двете, защото Каролина била принцесата в семейството. А и майка им Петя Арбова още с избирането на името на Каролина я орисала да бъде такава.

Августина и Каролина са неразделни и между тях няма конкуренция.

Преди двете момиченца да се появят на бял свят тя гледала филм за принцесата на Монако Каролина Монакска и толкова била впечатлена от нея, че решила така да кръсти една от близначките. Съпругът й Петър Арбов пък избрал другото момиченце да се казва Августина.

Двета сестри са неразделни и твърдят, че между тях няма конкуренция за каквото и да било, защото взаимно се допълвали.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети