Заловиха сериен изнасилвач с отвлечена жена

DenNews.bg
04.10.2010
размер на текста:

Нападателят излязъл от затвора само преди 10 месеца.

Мъж, който многократно е задържан и осъждан за кражби, три изнасилвания и блудство отново е заловен от полицията. Той е излязъл само преди 10 месеца от затвора.
29-годишният мъж този път се намира в ареста заради отвличане на жена от дома на майка й.
Вчера 54-годишната жена от Гълъбово подала сигнал в полицията, че мъж, който познавала само по малко име, влязъл с взлом в къщата й, заключил я в една от стаите и пребил неин гост.
След това нападателят извел 35-годишната дъщеря, вкарал я насила в чакащ пред къщата автомобил и отпътувал.
Нападателят имал и един съучастник.
По показанията на жената полицаите разпознали 29-годишен мъж с инициали Ж.Х. и съучастника му - 22-годишен Ф.И. И двамата са от Стара Загора.
Няколко часа по-късно лекият автомобил "Ауди А3", с който е извършено престъплението, е открит пред къща в с. Ягода. Там е задържан и единият от съучастниците - по-младият.
Ж.Х е обявен за общодържавно издирване и по-късно също е задържан пред дома си в Стара Загора. Там е открита и отвлечената жена.
Жертвата е прегледана от съдебен лекар, при което по тялото й са установени травматични увреждания от нанесен побой. По време на проверката в жилището му, 29-годишния старозагорец оказал съпротива на полицаите и избягал.
Скоро след това отново е заловен при опит да напусне града с таксиметров автомобил.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети