Инсулт повали Христо Мутафчиев

Правителственият самолет излетя по спешност към Бургас, ще лекуват актьора в София

DenNews.bg
26.10.2010
размер на текста:

Христо Мутафчиев ще бъде лекуван в столицата. Снимка: podtepeto.com

Актьорът Христо Мутафчиев е получил инсулт по време на снимки в Поморие. По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов правителственият самолет "Фалкон 2 000" излетя извънредно за Бургас, откъдето ще транспортира до София Мутафчиев, който е председател на Съюза на артистите в България, съобщават от правителствената информационна служба.
По време на снимките на нов проект в Поморие Мутафчиев получи инсулт и беше спешно откаран в МБАЛ Бургас АД. След направените медицински изследвания, лекарският екип разреши транспортирането на председателя на Съюза на артистите в България до София. Христо Мутафчиев ще бъде настанен в МБАЛ "Св. Иван Рилски" в столицата, информира БГНЕС.
 

Христо Мутафчиев има и редица роли в телевизионни филми и продукции, както и участия в реклами. Сред популярните му изяви са ролите в сериалите „Дунав мост”, „Клиника на ІІІ етаж”, „Огледалото на дявола“, както и в тв продукциите „Най-важното в живота“, „Църква за вълци“. През 2000 г. изиграва ролята на Татуирания във филма „Пансион за кучета“ на режисьора Стефан Командарев. През 2007 г. се снима в друг филм на същия режисьор –- „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети