Удължиха разследването за злоупотреби срещу пощенска служителка от Бобов дол

DenNews.bg
26.10.2010
размер на текста:

Още месец прокуратурата в Дупница ще нищи случая със сигналите за злоупотреби. Снимка: dennews.bg

Прокуратурата в Дупница удължи разледването за злоупотреби срещу служителката от пощенския клон в квартал „Христо Ботев” в Бобов дол Иванка Борисова до 14-и ноември.
Говорителят на държавното обвинение Емил Павлов обясни, че удължаването на разследването е било необходимо заради необходимостта от всестранно изясняване на случая, по който се разшумя в средата на миналия месец. Тогава жител на миньорския град изпрати сигнал на пощата на dennews.bg, а говорителят на държавното обвинение в Дупница потвърди, че сигнал е постъпил и в прокуратурата, която е възложила на Районното управление в Бобов дол да започне проверка по случая. Тя трябваше да приключи днес, но по искане на наблюдаващия прокурор ще продължи до 14-и ноември.
По информация на източници на dennews.bg пощенската служителка в Бобов дол Иванка Борисова е прибирала пари от преводи и пенсии, като попърпевшите са предимно възрастни хора от миньорския град. Общата сума, на която възлизат прибираните от нея пари от клиенти на пощата, вече е стигнала 5 000 лева.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети